Talkoohaku

Lue tämä info huolella läpi ennen talkoohakemuksen lähettämistä!

Talkoolaiset ovat Kuopio Rockin kädet, jalat ja selkäranka. Ilman talkoolaisia festareista ei tulisi mitään. Päivät festaritalkoissa ovat yleensä pitkiä, mutta antoisia. Tehtävät ovat vaihtelevia, mutta suurin osa on enemmän tai vähemmän asiakaspalvelutyötä. Ymmärräthän, että työtoiveet ovat tosiaan toivomuksia, valitettavasti kaikille emme pysty tarjoamaan juuri sitä ykkösvaihtoehtoa.

Tehtäviin ikäraja on 15 vuotta.

HUOM! Kaikki info, talkoolaiseksi hyväksyminen ja yhteydenpito käydään ensisijaisesti sähköpostilla, joten sitä on syytä myös hakemuksen lähettämisen jälkeen seurata. Lisätietoa saa osoitteesta info@kuopiorock.fi

Talkoohaku on auki 29.6.2018 asti. Tarjoamme työvuoroa sinulle viimeistään heinäkuun alussa, jonka jälkeen saatamme tehdä vielä joitakin täydennyksiä tarpeen mukaan.

Festaritehtäviä

Catering
Catering-tehtäviin etsimme hygieniapassillisia henkilöitä festarin henkilökuntaruokailun tehtäviin. Tehtävät sisältävät mm. ruokailun kulun sekä ruuan riittävyyden valvontaa, kahvipisteestä huolehtimista, kahvin keittämistä, voileipien tekoa ym.

Infopiste
Infossa annetaan yleistä tietoa Kuopio Rockista sekä mahdollisesti Kuopiosta, joten paikallistuntemus on selvä etu. Aikaisempi kokemus festivaaleilta tai Kuopiorockista on etu tässä talkootyössä. Myös asiakaspalvelutaito ja -valmius on plussaa!

Kierrätysneuvonta
Kierrätysneuvojat opastavat festivaalikävijöitä kierrätyksen saloihin neuvomalla mitä mihinkin roskikseen saa ja pitää laittaa. Kierrätysneuvojien tärkeä rooli on huolehtia, että roskat menevät oikeisiin roskiksiin, jotta roskat voidaan edelleen kierrättää. Kierrätysneuvojat huolehtivat myös pyöräparkista.

Leirintä
Leirintä aukeaa torstaina ja sulkeutuu sunnuntaina. Suurin osa tehtävistä on ennakkolippujen ja leirintärannekkeiden vaihtoa, mutta jonkin verran myös infon kaltaisia tehtäviä, koska suurin osa leiriytyjistä on ulkopaikkakuntalaisia.

Lipunmyynti
Lipunmyynnissä työskennellään aivan sisäänkäynnin yhteydessä. Asiakaspalvelu on olennainen osa lipunmyyntiä. Suurin osa tehtävistä on asiakkaiden ennakkolippujen vaihtamista rannekkeisiin (myös ennen tapahtumaa rannekkeiden ennakkovaihtopisteessä, jossa työpäivät ovat keskiviikko, torstai ja perjantai). Muita mahdollisia tehtäviä on vapaalippujen vaihtaminen rannekkeisiin, työntekijä- ja VIP-passien käsittely, rannekkeiden tarkastus sekä lippujen myynti. Lippujen myyntiin liittyy kassojen käsittelyä ja mahdollisesti laskimen käyttöä. Kaikkien lipunmyyntitehtäviin hakevien luottotiedot tarkistetaan.

Roudaus
Stagehandinä pääset roudaamaan tavaraa lavalle ja pois sieltä. Tässä erityisenä bonuksena on musiikkilaitteiston tunteminen sekä aiempi kokemus lavahommista. Toimit stagemanagerin alaisuudessa yhdellä Kuopiorockin lavoista. Päivät ovat tässä hommassa pitkiä, mutta toisaalta silloin kun ei ole roudattavaa niin saat pitää taukoa ja nautiskella tunnelmasta ja musiikista.

Raksa/purku
Raksa/purku -tehtäviä riittää ennen tapahtumaa sekä tapahtuman jälkeen. Purkamiseen on yleensä varattu vähemmän aikaa kuin rakenteluun ja purkutalkoot alkavat heti festareiden päätyttyä sunnuntaina. Rakennus- ja purkutalkoolaiset tekevät siis töitä ennen ja jälkeen festivaalien (ti, ke ja su), mutta festivaalin aikana on vapaata. Tähän talkoourakkaan kuuluu kaikki kolme työpäivää, joilla ansaitsee kolmen päivän festarirannekkeen.

Aluesomistus

Aluesomistustiimi tekee Vänäristä entistä nätimmän! Maisemointi, valaistus ja muut yksityiskohdat tekevät festivaalialueesta viihtyisämmän, ja tämän toteutukseen tarvitsemme reippaita käsipareja ennen festivaalipäiviä sekä festivaalin jälkeen. Töitä on keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina, kolmen päivän talkoista saat itsellesi koko festivaalin ajaksi rannekkeen.  

Talkoolaisen edut

Talkoolainen saa etuina festivaalirannekkeen, lämmintä ruokaa, juomaa ja työntekijäpaidan. Yhden päivän työstä ansaitset itsellesi festivaalirannekkeen valitsemallesi päivälle. Jos haluat työskennellä useampana päivänä, kerrothan sen meille hakemuksessasi! Mikäli tulet yli 50 km päästä, järjestämme tarvittaessa myös majoituksen. Rahallista palkkaa ei ole luvassa, mutta hyvän fiiliksen lisäksi kirjoitamme mielellämme myös työtodistuksen suoritetusta työstä, mikäli näin pyydät.

Kuopiorock - Talkoohaku
Kuopiorock - Talkoohaku
Kuopiorock - Talkoohaku