Aikataulut julki - Oheisohjelmassa luvassa hurjapäistä motocrossia ja sirkushuveja

Kuopio Rock

•    Kuopiorockin 15. juhlavuoden lavakohtaiset aikataulut nyt julki
•    Festivaalin oheisohjelmassa luvassa mm. hurjapäistä motocrossia
•    Suositun VIP -alueen oheisohjelmaan tiedossa sirkushuveja, burleskia ja pikakampauksia


15. kertaa järjestettävän Kuopio RockCockin lavakohtaiset aikataulut on julkistettu. Perjantaina Stadionlavalla illan päättää paljon odotettu Megadeth, ja lauantaina samaisella paikalla esiintyy viimeisenä keikkatauolta paluun tehnyt Haloo Helsinki!. Stadionlavalla pääsevät esiintymään myös suuren yleisön suosikit SANNI ja Antti Tuisku, sekä Popeda, Juha Tapio, Kaija Koo ja Turmion Kätilöt.

Rantalavalla nähdään tänä kesänä monipuolisesti poppia ja rokkia, sillä lavalle nousevat mm. Jenni Vartiainen, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Michael Monroe ja Lauri Tähkä. Tunnelmallisella Puistolavalla nähdään mm. Dingo, Mikael Gabriel, Apulanta, JVG ja Sonata Arctica. Kasinolavan jäätyä Kuopio Rockin ohjelmistosta pois, Väinölänniemen rannalla sijaitsevan Väinö stagen esiintyjäkaarti on laajentunut ja siellä tullaan näkemään mm. Metalhazard, Block Buster, sekä Henry’s Pubin bändikisan voittaja.

Kuopiorockin oheisohjelmaan on kiinnitetty Freestyle Motocross Show, missä hurjapäiset motoristit viihdyttävät yleisöä uhkarohkeilla ja teknisesti vaativilla tempuillaan. Näytöksiä järjestetään festarialueella sekä perjantaina että lauantaina.

Huippusuositun VIP -alueen oheisohjelmaan on panostettu tänäkin vuonna. VIP -alueen oma oheisohjelma sisältää edellisiltä vuosilta tuttua burleskia, pikakampauksien tekoa, kynsihuoltoja, sekä taikurin. Perjantaina VIPiin saapuu taikuri JP Pirinen ja lauantaina Jore Sholman. VIP -asiakkaille on tarjolla myös niitä kuuluisia sirkushupeja, sillä Kuopirockiin saapuu myös sirkusryhmä viihdyttämään katsojia.

“Kuopiorockin 15 -vuotiaan taipaleen kunniaksi olemme suunnitelleet myös oheisohjelmaa arvoisensa mukaiseksi. Erityisesti VIP -alueella saa nauttia festarikokemuksesta kirjaimellisesti sirkushuveilla höystettynä!” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen.


Lavakohtaiset aikataulut löytyvät Aikataulut-sivulta.

Kuopio RockCock 28.7.-29.7.2017
Facebook: www.facebook.com/kuopiorock
Instagram: @kuopiorockcock
Lisätiedot:
Festivaalipäällikkö Allu Koskinen
allu@kuopiorock.fi