Kuopio Rock VIP on nyt LähiTapiola VIP

LähiTapiola VIP

Kuopiorockin suosittu ja monena kesänä loppuunmyyty VIP-alue on nyt LähiTapiola VIP. Uuden yhteistyön myötä festivaalin VIP-alue kokee kasvojenkohotuksen, jossa alueen palveluita parannetaan entisestään. Aluetta on kehitetty asiakaspalautteiden perusteella.  

Kuopio Rockcockin ensiluokkainen LähiTapiola VIP-alue sijaitsee aivan Stadionlavan kupeessa. Yli 1000 m² VIP-alueella on vain VIP-asiakkaille räätälöityjä palveluita, kuten esimerkiksi omat anniskelupalvelut, omat wc-tilat, buffetruokailu sekä oma hovimestari. LähiTapiola VIP-alueella on mahdollista niin viettää aikaa seurueessa kuin rokata esiintyjien tahtiin. Alueella tulee olemaan myös runsaasti oheisohjelmaa ja palveluita vain VIP-asiakkaille, kuten esimerkiksi Studio Alex T:n pikakampaukset.

Vuoden 2018 VIP-menu on uudistettu kokonaisuudessaan tyylikkäästi. Uuden menun on suunnitellut festivaalicateringiin erikoistunut Nordic Gourmet Oy, ja menussa maistuvat pohjoisen maut pienellä itämaisella twistillä.

Kuopiorockin VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festarialueelle sekä koko festaripäivän ohjelman, sisäänpääsyn Lähi-Tapiola VIP-alueelle, jossa on omat ravintolapalvelut sekä omat wc-tilat vain VIP-asiakkaiden käyttöön, herkullisen buffetmenun ruokajuomineen sekä ilmaisen sisäänpääsyn jatkoille Passion Clubin VIP -alueelle mikäli siellä on tilaa.