Kuopio RockCock veti Väinölänniemen täyteen

Rokkikansaa jo kolmattatoista kertaa

Jo kolmastoista Kuopio RockCock –festivaali on saatu päätökseen. Kävijöitä tapahtumassa oli n. 18 000 sateisesta säästä huolimatta ja festivaalin järjestäjät ovat Kuopiorockin onnistumisesta mielissään. Tapahtuma sujui rauhallisesti ja suuremmilta ongelmilta vältyttiin täysin.

Tänä vuonna rannalle keskitetty aktiviteettialue toimi hienosti. “Musiikkiahan festareille tullaan kuuntelemaan, mutta muut aktiviteetit ja kavereiden kanssa hengaus ovat yhtä lailla iso osa elämystä”, selventää festivaalipäällikkö Allu Koskinen. Kentät täyttyivät erityisesti Turmion Kätilöiden, Haloo Helsinki!:n ja Acceptin rokatessa lavalla – artistivalinnat olivat erityisen onnistuneita yleisöltä saadun palutteen perusteella. RockCockin päätöksen kruunasi stadionin päälavalla esiintynyt Children of Bodom, jonka viimeisen kappaleen aikana taivaalle ammuttiin näyttävä ilotulite-show lavan takaa.  

“Eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen. Positiivista palautetta on tullut runsaasti ja tämän pohjalta on hyvä jatkaa taas ensi vuotta kohden”, kommentoi Koskinen.

14. Kuopio RockCock järjestetään taas tuttuun tapaan 29.-30.7.2016 Väinölänniemellä.

LISÄTIEDOT

Festivaalipäällikkö Allu Koskinen, allu@kuopiorock.fi

Kuopiorock Cock järjestetään Väinölänniemen luonnonkauniilla ja idyllisellä festivaalialueella vuonna 2016 jo 14. kertaa. Festivaalin kävijämäärä on vakiintunut noin 20 000 kävijään. Kuopio Rockcockia järjestää Himos Festival Oy, jonka muita tapahtumia ovat Himoksella järjestettävät Himos Juhannus Festival, Iskelmä Festivaali, Jysäri sekä Pipefest. Himos Festival Oy on osa HimosLomat -konsernia.

youtu.be/rf--GKjnjMM

www.kuopiorock.fi
www.facebook.com/Kuopiorock/
instagram.com/kuopiorockcock/