Festariviikon klubi-illat Henry's Pubissa

Henry's Pub

Ti 28.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festarijamit
Himottaisko päästä soittamaan Henkan legendaariselle stagelle? No ala tulla, nyt se mahdollista! Voit ottaa omia soittimia tai soittokavereita mukaan mutta ei oo pakko koska meiltä löytyy molempia. Voit tulla myös vaikka koko bändillä. Homma toimii niin että ilmoittaudut paikan päällä jamipäällikkö Väliaholle ja hän arpoo esiintymisvuorot. Esiintymisestä saattaa myös saada jonkin pienen palkinnon! Tästä on mukava aloittaa festariviikko! Vapaa pääsy!

To 30.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
NO SECOND THOUGHT
UNBORN GENERATION
CUT TO FIT
JÄLKIABORTTI
Se on sitä corea nyt perkule! Laatutavaraa tarjolla Porista, Lahdesta, Jyväskylästä ja tietty Kuopiosta. Kannattaa saapua pittailun maakuntamatkalle ottamaan pienet alkuhiet ennen päätapahtumaa! Liput 5 €

Pe 31.7.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
FEAR OF DOMINATION
WHISPERED
HAUTAJAISYÖ
Metallimiehien tarjoama pikkuhalloween luvassa! Perjantaina hyvän mäiskeen lisäksi nähdään vahvaa, visuaalista sekä tunteikasta showta illan esiintyjiltä. Matkaamme Iisalmen kautta Japaniin ja lopulta post-apokalyptiseen rinnakkaistodellisuuteen. Näistä iltamista et poistu ilman pientä jälkihymistelyä. Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6 € (Tiketistä toimituskuluineen 7,50€).

La 1.8.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
HASTA LA VISTA SOCIAL CLUB
FUKUSHIMA GAMBLERS
RETARDS ON THE RUN
Alueelliset keikat alkavat elokuun kunniaksi! Perinteeksi muodostuneet rokimmat punkkibileet hoidellaan sulassa sovussa kaistapäärockin kautta perinteisempää punkkia kohden ja aina yhtä valovoimaiseen Kiuruveden ylpeyteen, Hasta la Vista Social Clubiin! Tämän tapahtuman liput saat kätevästi meiliin tai puhelimeen Tiketistä. Liput 6€ (Tiketistä toimituskuluineen 7,50 €).

Su 2.8.2015
KUOPIO ROCKCOCK-festariklubi:
DJ TOXIC GREEN
PROJECT SILENCE
Sunnuntaihan se sieltä saapuu ja festarinjälkeiset vaivaa. Millä täyttää kehoon jäänyttä tyhjyyttä? Vaivaan on olemassa lääke, joista ensimmäisen osan tarjoaa konepitoisempaa, raskaampaa musiikkia esittävä Project Silence. Lopulta otetaan kevyet lopputamppaukset paikallisen DJ Toxic Greenin toimesta, niin nukuttaa paremmin aamuyöllä kotiin mennessä. Vapaa pääsy