Paljasta pintaa, rokkikukkoja ja villiä oheisohjelmaa - tästä on Kuopiorock tehty

Kuopiorock

-  Festivaalin aikataulut julki
-  Savon kovimmat ysäribileet Rokissa - mukana MC Raaka Pee, oheisohjelmassa myös mm. suppailua ja flyboardingia
-  VIP-asiakkaita hemmotellaan burleskilla


Kuopion Väinölänniemellä 29.-30. heinäkuuta juhlittava Kuopiorock on julkistanut esiintyjien aikataulut sekä oheisohjelmaa. Festivaalilla esiintyvät Whitesnake (UK), The Sounds (SWE), The Answer (IE), sekä lukuisat kotimaiset bändit saavat rinnalleen aimo kasan aktiviteettia ja festaritunnelmaa.

Kuopiorockin oheisohjelmassa luvassa menoa ja meininkiä. Hurjapäille ohjelmistosta löytyy klassinen benji-hyppy ja Flyboarding –vesisuihkulautailu. Festarihengessä voi myös fiilistellä SUP-laudalla meloen Väinölänniemen idyllisissä maisemissa tai visailla What The Rock!? –tietovisailussa, jossa kisaillaan leikkimielisesti, testataan rokkitietoutta ja nähdään yllätysvieraita. Vesitaxi lennättää festarivieraita Suomen kauneimmissa maisemissa Kuopiossa ja rentoalueella festarikansa voi pelata beach volleyta, tai vaikka pulahtaa Kallaveden raikkaisiin vesiin uimaan. Rokissa nähdään myös aikaisemmilta vuosilta tuttu nimmarointiteltta, artistit ja aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Savon kovimmat ysäribileet tarjoavat mahdollisuuden tanssitaitojen näyttämiseen molempina iltoina. Ysäribileet jatkuvat Kallaveden rannalla iltaan asti. Väinöstagella nähdään ysärihengessä DJ:t Frankie, Make ja Mickey sekä spesiaalivieraana molempina iltoina Mc Raaka Pee. Tämä kattaus tuo ysärin takaisin aidolla nostalgisella meiningillä, näillä aineksilla bileet ovat taatut.

Festivaalipäällikkö Allu Koskinen on tänä vuonna halunnut panostaa oheisohjelmien kirjoon, jotta jokaiselle rokkikukolle löytyisi jotakin. ”Kuopiorockiin kuuluu erinomaisen artistikattauksen lisäksi myös monipuolinen oheisohjelma, jolla taataan unohtumaton festarikokemus jokaiselle kävijälle. Perinteisten ohjelmien lisäksi valikoimasta löytyy myös muutama uutuus, jotka ilahduttavat kävijöitä festarin ajan. Itse ajattelin myös VIPissä viihtyä sillä siellä on huhujen mukaan paikalla kauniita naisia ja paljasta pintaa burleskiesitysten myötä”, vinkkaa Koskinen.

Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Myynnissä on myös VIP-lippuja, jotka sisältävät VIP-passin, omaan sisäänkäynnin alueelle, VIP-menun sekä omaa, vain VIP-asiakkaille suunnattua ohjelmaa, kuten esimerkiksi burleskiesityksiä.

Esiintyjät:

Perjantai 29.7.: Whitesnake (UK), The Answer (IE), Antti Tuisku, Apulanta, Chisu, Diablo, Gentle Savage, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Maj Karma, Ode In Black, Retards on the Run, Santa Cruz, Stam1na, Shiraz Lane, Vaara

Lauantai 30.7.:The Sounds (SWE), Battle Beast, Block Buster, JVG, Klamydia, Lazy Bonez, Popeda, Raaka-Aine, Reckless Love, Rosy Dream, SANNI, Turmion Kätilöt, Viikate, Vesala, Wasted Puppets

LIPUT:

Kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Paikallisesti lippuja voi ostaa Kuopion F-musiikista sekä Ale Pupista.

2 päivää alkaen 85 euroa
Perjantai alkaen 59 euroa
Lauantai alkaen 59 euroa

Leirintäpaikka alkaen 30 euroa
Autopaikka leirinnässä alkaen 40 euroa
Caravapaikka leirinnässä alkaen 50 euroa

VIP 2 Päivää 185 euroa
VIP Perjantai 105 euroa
VIP Lauantai 105 euroa

Kuopio RockCock 29.-30.7.2016
www.kuopiorock.fi
www.facebook.com/Kuopiorock
Instagram, Twitter: @kuopiorockcock
#kuopiorock #rokkikuuluukaikille

LISÄTIEDOT
Kuopio Rockcock
Festivaalipäällikkö Allu Koskinen
allu@kuopiorock.fi