Vaara Rokkiin, bändikisat jatkuvat Henry's Pubin livekarsinnoilla

Vaara

Puijon kisat-tapahtumassa kisattiin urheilun lisäksi soittopaikasta Rokkiin. Illan aloitti tanakalla ja varmalla otteeella Gentle Savage joka omalla rock ryystöllä kaataisi klubin kuin klubin katon! Upea aloitus! Heidän jälkeen saapui Tampereen porukka Vaara joka innokkuudellaan ja upealla naislaulajan säestämällä jatkoi tunnelman pitämistä katossa. Lopuksi nähtiin ja kuultiin Crankoutin veto ja bändillä on tulevaisuutta rockin väännöllään vaikka mihin!

Tuomaristo päätyi kallistamaan kuppinsa Vaaran suuntaan joten tamperelaista energiaa nähdään lisää Kuopiorockissa!

Rokin bändikisat jatkuvat Henry's Pubin livekarsinnoilla

Kevään aikana Henry's Pub ja Kuopio Rockcock järjestävät yhdessä bändikisan, jolla kaivellaan kuopiolaisista autotalleista ja treenikämpistä se tämän hetken taitavin savolainen aloitteleva yhtye soittamaan festareille. Henry's pubissa järjestettäviin livekarsintoihin yhtyeet valitsee arvovaltainen raati hakemusten perusteella. Karsintoja järjestetään kevään aikana 4 kpl. Jokaisesta karsinnasta voittaja pääsee ke 6.7. järjestettävään finaaliin, jossa kaikki osallistujat palkitaan ja voittaja pääsee soittamaan festarilavalle tämän vuoden Rockcockiin.

Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan osoitteessa: henryspubkpo@gmail.com
Kerro hakemuksessa bändistäsi lyhyesti ja laita mukaan linkkejä ääninäytteisiin, ei liitetiedostoja. Hakemuksia otetaan vastaan toukokuun loppuun saakka.

Livekarsinnat: ke 9.3., ke 13.4., ke 11.5. ja ke 8.6.

Lisätietoja:
Jenni Kulin, Henry's Pub, 040 0251472
Allu Koskinen, Rockcock, 050 4368322